[mk_page_section bg_image=”https://jcihetgroenehart.nl/wp-content/uploads/2017/05/305596290-1.jpg” bg_stretch=”true” min_height=”500″ full_width=”true” padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ top_shape_color=”#ffffff” has_bottom_shape_divider=”true” bottom_shape_size=”small” bottom_shape_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_padding_divider size=”150″][vc_custom_heading text=”Woerden City Karting” font_container=”tag:h2|font_size:40|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]Event Support Holland

Event Support Holland is in een relatief korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers in buitenreclame. Kernwoorden voor dit succes zijn; kwaliteit, deskundigheid in het vakgebied en een flexibele, klantgerichte aanpak.

Opdrachtgevers kunnen bij Event Support Holland terecht voor full-service op het gebied van buitenreclame. Dat begint met meedenken over wat er gecommuniceerd moet worden en een deskundig advies over  welke toepassing het beste geschikt is om het doel te bereiken. Alle randactiviteiten rondom een campagne worden georganiseerd en uitgevoerd. Event Support Holland verzorgt het gehele traject, van concept tot de uiteindelijke plaatsing.

Voor meer informatie: http://www.eventsupportholland.nl/[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”363″ img_size=”” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.eventsupportholland.nl/”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”349″ img_size=”” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://pompier.nl/”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]Café De Pompier

Café de Pompier is van oorsprong een klein bruin cafeetje, maar inmiddels hebben we er aan de voorkant een mooie glazen serre voor gebouwd en eind 2016 hebben we een keuken in de woning achter het café gerealiseerd, met als gevolg wat we nu een kleine kaart kunnen voeren. In de tijd vóór de realisatie van onze keuken brachten onze gasten hun eigen eten mee, de verwonderde reacties daarop waren zo leuk dat we nu, ondanks onze nieuwe keuken, het nog steeds prima vinden als mensen hun eigen eten mee brengen. Al hebben we nu wel twee keuken gerechten waar onze gasten erg enthousiast over zijn, namelijk onze verse friet en onze appeltaart. Dus mocht je in de buurt zijn dan zou ik die zeker even komen proeven. Daarnaast organiseren wij regelmatig optredens van bandjes en singer-songwriters.

Voor meer informatie: http://pompier.nl/

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]De HALL burgerEI & zakenlui

In het restaurant burgerEI & zakenlui kun je terecht voor het ontbijt, lunch of een vroeg diner. Ontspan en ontdek de verrassende gerechten op het à la carte menu. Niet zoveel tijd? Kies dan voor iets lekkers van het buffet (VERSLOKET). In de keuken worden de eerlijke, verse producten met liefde en passie verwerkt tot energieke ontbijtjes en gezonde lunchgerechten. Daarnaast is er op het menu uiteraard ook plaats voor “guilty pleasures“. Gewoon, omdat die soms zo lekker zijn.

Naast de lekkerste gerechten heeft de HALL nog veel meer te bieden. Onder andere bieden de 3 centraal gelegen vergaderzalen ruimte aan groepen tot 220 personen. Onze ZAALLen bieden de ideale omgeving voor een effectieve meeting, motiverende brainstormsessie of een grote presentatie. Het terras is dé plek om tussendoor frisse energie op te doen en je hoofd leeg te maken.

Voor meer informatie: https://dehall.nl/

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”348″ img_size=”” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://dehall.nl/”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”443″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.purplehaze.nl”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Purple Haze Sound & Lights

Purple Haze Sound & Lights B.V. is een toonaangevend verhuurbedrijf op het gebied van licht- en geluidstechniek. Wat in 1979 begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een middelgroot AV-bedrijf met 17 fulltime medewerkers en een vaste kern parttimers en oproepkrachten. Met jarenlange ervaring en hoge kwaliteitsnormen vertalen onze medewerkers dagelijks de wensen van de klant naar een creatief concept en dragen we zorg voor de technische realisatie van uiteenlopende producties en evenementen.

Voor met name de zakelijke markt levert Purple Haze het complete pakket: van ontwerp tot eindproduct. Purple Haze werkt hierbij uitsluitend met apparatuur van hoge kwaliteit. Door ons uitgebreide personeelsbestand is de klant gegarandeerd van een prettige samenwerking en hoogwaardige producties. Naast de realisatie van technische producties biedt Purple Haze Sound & Lights ook de mogelijkheid van losse verhuur in al zijn facetten: rigging, audio en licht. Allemaal in eigen beheer en in onder één dak.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw evenement of voor het inhuren van losse apparatuur? Bij Purple Haze Sound & Lights B.V. bent u altijd aan het juiste adres.

Voor meer informatie: http://www.purplehaze.nl[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Napkins

Napkins is de naam van de lunchroom en het vergadercentrum binnen bedrijfsverzamelgebouw E4U. Wij bieden een plek om tijdens de hectiek van de werkdag even tot rust te komen met een goede en lekkere lunch. Ook bieden wij ruimte voor flexwerkers die in een mooie en inspirerende omgeving willen werken, professionals opzoek naar een goede plek voor klantontmoetingen en een plek om te vergaderen of brainstormen.

Met mooie producten, heerlijke gerechten, uitstekende service en verregaande flexibiliteit zorgen we altijd dat u Napkins met een glimlach verlaat. En dat op een werkdag!

Voor meer informatie: http://bijnapkins.nl/[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”445″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://bijnapkins.nl/”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”450″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.uniseco.nl/”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Uniseco

Uniseco is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf, gevestigd in het centraal gelegen Woerden en erkend door het Ministerie van Justitie. Door haar centrale ligging is Uniseco u ook bij ad-hoc beveiligingsvraagstukken snel van dienst.

Uniseco is sinds 2005 actief in de beveiligingsbranche en heeft ervaring in alle facetten van beveiliging. In combinatie met haar persoonlijke benadering en professionele medewerkers, biedt Uniseco flexibele oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke situatie. Uniseco heeft een platte organisatiestructuur en is daarom 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar gemakkelijk te bereiken en snel inzetbaar. Zodoende bent u verzekerd van de perfecte dienstverlening, waar en wanneer het u uitkomt. Gun uw medewerkers, bezoekers of gasten een veilige (werk)omgeving en uzelf een goede nachtrust en kies voor de beveiligingsdiensten van Uniseco.

Voor meer informatie: https://www.uniseco.nl/

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]DS-Designs

Een compleet assortiment van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en promotioneel textiel. Wij bieden verschillende collecties in diverse prijsklasse voor elk budget. Van voordelige promo tot robuuste, duurzame kleding voor uw bedrijf, instelling of organisatie.

Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om al uw textiel door ons te laten personaliseren. Met behulp van diverse technieken brengen wij logo’s teksten en bedrijfsnamen aan op alle textiel. Hiermee kunnen wij een complete service bieden aan al onze klanten. Bij ons hoeft u niet online uw ontwerp op te maken, wij helpen u graag persoonlijk aan een mooi product.

Voor meer informatie: https://www.ds-designs.nl/[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”491″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.ds-designs.nl/”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_single_image image=”568″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.facebook.com/Vorkversefrietenburgers/”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vork op locatie

Heerlijke verse friet en snacks op locatie. Tijdens Woerden City Karting 2018 verzorgt Vork de innerlijke mens met de lekkerste producten.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/Vorkversefrietenburgers/

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]