Woerden City Karting

Het goede doel van 2018:

Stichting Woerdens Techniek Talent

Woerdens Techniek Talent is een samenwerkingsverband van bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio Woerden, de gemeenten Montfoort, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk en Woerden. Onze doelstelling is de instroom van leerlingen in het technisch onderwijs te bevorderen en de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs te verbeteren.

De aantrekkingskracht van techniek

Ook vinden wij het belangrijk het imago van de technische sector te verbeteren. Werken in techniek betekent niet alleen maar ‘vuile handen krijgen’. Techniek staat aan de basis van alles waar we in het dagelijks leven mee te maken hebben, daar is niet iedereen zich terdege van bewust.

Doelstellingen Woerdens Techniek Talent:

Stichting Woerdens Techniek Talent (WTT) is een samenwerkingsverband van bedrijven en onderwijsinstellingen uit regio Woerden, de gemeenten Montfoort, Oudewater, Bodegraven Reeuwijk en Woerden. Onze doelstellingen richten zich op het bevorderen van de instroom van leerlingen in het technisch onderwijs en de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs te verbeteren. Ook vinden wij het belangrijk het imago van de technische sector een impuls te geven; werken in techniek betekent niet alleen maar ‘vuile handen krijgen’. Techniek staat aan de basis van alles waar we in het dagelijks leven mee te maken hebben, daar is niet iedereen zich terdege van bewust.

Voor meer informatie: https://woerdenstechniektalent.nl/